 |
Існує багато способів розділити воду на класи. |
| |
мінеральна столова. | Чи газована і негазована. | Або з додаванням домішок. | Існують така класифікація, як I, II, III, IV класи води. | Існують класи А, В, С тощо. | Існують класифікації NSF, ASTM D 1193. |
| Нажаль, більшість із них незрозумілі, або їх неможливо використати на практиці простими людьми. |
| Відповідь проста - в цілому для того, щоб замість: "Дайте мені молоко, в якому по відношенню до всього його об'єму міститься така кількість жирів, яка найбільш підходить для продажу та найбільш часто покупається", - можна було б сказати: "Дайте мені молоко із жирністю 2,5 %. Це такий клас молока.
| Але трішки гірша, оскільки немає жодної зрозумілої класифікації, по якій можна розділити воду по ступеню забруднення. | Ця стаття пропонує свій варіант розділення води на класи. |
| |
1. зрозумієте, як коротко назвати воду-в-якій-плавають-якісь-дивні-зелені-штуки, | 2. узнаєте, чим відрізняється клас "Привіт, сечокам'яна хвороба" від класу "Вода із красивим рудим кольором". | 3. і, можливо, щось вирішите для себе. |
| це розділення на брудну та чисту воду. Але це розділення дуже суб'єктивне. Адже для однієї людини вода може бути цілком сприятливою, а інша людина не підійшла би до неї навіть подивитися.
| |
вода, яку б не стала б пити жодна людина у Всесвіті; або, якщо коротко - "Бруд". | Вода, яку можуть собі пити інші люди, але особисто я - нізащо; інакше - "Для друзів". | вода, яку я можу пити, якщо буде велике-велике бажання, але нічого поруч більше немає (знову "Бруд"). | вода, яку я можу пити, чи "Просто вода". |
| 
|
| але в цьому випадку суб'єктивізм проявляється в меньшому ступені, оскільки йдеться про смаки власне людини, а кожен визначає ці категорії для себе дуже і дуже детально, хоча межі кожної все ж таки можуть змінюватися. | Тепер можна звернутися до розділення води на класи по відношенню того, що в ній міститься, більш детально. |
| Якщо ви бажаєте читати далі, читайте ДАЛІ |
|