УТИЛІЗАЦІЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ - Технічні характеристики

Рус | Укр | Eng
Зареєструватися    Забули пароль?
Andeg - офіційний регіональний представник Dometic

Данный сайт размещен в качестве примера работ студии Deep Vision и не является действующим.


Пошук по сайту
0
 УТИЛІЗАЦІЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ
Технічні характеристики

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ HYDROMAID
Модель № HM−302
Маса брутто 6 кг.
Маса нетто 3,4 кг.
Характер подачі безперервний
Метод контролю вмонтований контрольний клапан
Середнє споживання води як у електричних подрібнювачів
Мінімальний тиск води 2.5 кг/см3
Підводна водяна труба стандартна 13 мм.
Зливний патрубок стандартний 38 мм.
Зводний отвір для зливу посудомийної машини 2.2 мм.
Країна-виробникСША
Порівняння подрібнювача харчових відходів HydroMaid з електричним утилізатором

Встановлення електричного подрібнювача харчових відходів потребує послуг кваліфікованого електрика для підключення до мережі, на відміну від подрібнювача HydroMaid, який не споживає електрики і не потребує електропроводки - рушійною силою є вода.

Побутує думка, що електричний подрібнювач сприяє утворенню неприємних пахощів харчових відходів, натомість гідро-подрібнювач видаляє ці запахи – за допомогою самоочищування.

Електричний подрібнювач харчових відходів часом може бути причиною ушкодження столового срібла та має досить гучний електричний двигун.

Подрібнювач HydroMaid працює практично нечутно. За рештою показників подрібнювачі фактично не відрізняються.


До гори
Розроблено студією "Deep Vision"